Hilleråsen – et sted du kan kalle hjem!

Alt klart, nøkkelferdig og nytt i et nydelig område. Det eneste du trenger å gjøre er å bære inn tingene dine.

Et godt bomiljø

– med plass til alle

Hilleråsen, Torvmyra består av 15 leiligheter med varierende størrelse, med 1-3 soverom.

Alle leilighetene får i tillegg sportsbod på bakkeplan med enkel adkomst og egen garasjeplass i garasjekjeller. Det er avsatt god plass til sykkel-parkering og det er heis fra garasjeplan og opp til hvert leilighetsplan. Uteområdene opparbeides med god standard. Prosjektet er tilrettelagt med tanke på alle aldersgrupper og med ønske om et variert bomiljø med beboere i ulike livsfaser.

Vårt ønske er å gi alle like muligheter samtidig som hver enkelt kjøper skal kunne tilpasse boligen til sine ønsker og behov og skape sitt eget særpreg. Leiligheten er moderne og lettstelte og har enkel tilkomst. Alle leilighetene har private altaner/ terrasse som er god når man ønsker å trekke seg tilbake og gode, felles uteområder for godt naboskap og samvær.

Leilighet type A.

Boligen har tre gode soverom med ekstra god plass til garderobeskap. Fra mellomgangen er det skyvedør inn til åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 30 m2.

Vis plantegning og mer info

Leilighet type B.

Denne leiligheten er perfekt for ungt par med barn eller enslige eldre som ønsker en lettstelt og mindre bolig. Leiligheten har romslig entre på 9 m2 med god garderobeplass.

Vis plantegning og mer info

Leilighet type C.

Den perfekte leilighet for deg som ikke trenger allverdens av plass. Leiligheten er godt utnyttet med  smarte og praktiske løsninger.

vis plantegning og mer info

Beliggenhet: 15 min fra Bergen Sentrum